Telefon: ​+45 98 21 20 67

Mobil: +45 24 49 14 67​

CNC-bearbejdning og cnc-fræsning

Mekanictilbyder CNC-bearbejdning og CNC-fræsning på vores drejebænke og fræsemaskiner for blandt andet slagterier, fiskefabrikker og olieindustri i hele Danmark. Al CNC-arbejde på CNC-drejebænke sker på vores veludstyrede maskinværksted.

CNC-fræsning med drejebænke med stor kapacitet

Vores maskinværksted har en anseelig kapacitet til CNC-bearbejdning og CNC-fræsning på vores effektive CNC-drejebænke og CNC-fræsemaskiner, og det er ligegyldigt, om der er tale om en enkelt prototype eller en større serie.

Vores velholdte drejebænke og fræsemaskiner betjenes af erfarne folk, der sætter kvalitet i højsædet. Derfor kan du altid være sikker på en ordentlig fræsning, og det betyder ikke noget, om der er tale om en hastesag.

Vores ekspertise inden for CNC-bearbejdning og CNC-fræsning er præcision, og det er altid vigtigt for os, at kvaliteten bliver helt i top. Det betyder med andre ord, at vores kvalitetsstandard er højre end minimumskravene til de opgaver, som vi løser på vores CNC-drejebænke og CNC-fræsemaskiner.

Vi laver alle slags komponenter

Vi kan fremstille både færdige komponenter og delvist færdige komponenter, og vi kan udføre CNC-fræsning og CNC-bearbejdning i alle produktionsmængder. Værkstedets velholdte CNC-drejebænke og CNC-fræsemaskiner vil altid sikre spåntagning i højeste kvalitet.

Få en pris på CNC-bearbejdning

Du er meget velkommen til at kontakte Mekanic for at høre nærmere om CNC-bearbejdning og CNC-fræsning på vores CNC-drejebænke og CNC-fræsemaskiner, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 98 21 20 67, men du er også velkommen til at sende os en e-mail på jakup@mekanic.dk.

​Firma

Mekanic

CVR: 37839825

adresse

Bødkervej 3

9690 Fjerritslev

kontakt

Telefon: 98 21 20 67

E-mail: jakup@mekanic.dk